Bilder

Alla bilder från olika event och händelser hamnar direkt i bloggen med taggen bilder eller under lämplig kategori exempelvis bilar, fotografering eller event. Men det finns också bildsamlingar som inte hör till något speciellt datum och de publiceras här. Här finns också en sammanställning på blogginlägg innehållandes bilder som jag tycker är värda att uppmärksamma lite extra.

Bilder

Gusums brukMin resa till Gusums Bruk tycker jag är värd att uppmärksamma lite extra då det var en väldigt häftig miljö som var både skrämmande och fascinerande på samma gång. Se bilderna och läs mer i inlägget från resan.

 

Gratisbilder

Exempel på gratisbildJag har släppt ett antal så kallade stock photos eller stock images på sxc.hu för fri användning. Dessa finner du här. Egentligen var tanken att skicka in dem till andra bildbanker där man säljer sina bilder (samma upplägg fast fotografen får några ören per nedladdad bild) men efter att ha blivit nekad på ett par ställen tröttnade jag och lät dem bli gratis. Förhoppningsvis kommer de någon till nytta i alla fall. Gå till sidan >