Bokrecension – Midvintermörker av Lars Wilderäng

Midvintermörker Lars WilderängEfter att ha läst Midsommargryning var jag tvungen att läsa Midvintermörker som egentligen är den första boken, bara att jag sprang på dem i fel ordning. Om du inte läst någon av dem är det logiskt att läsa dem i rätt ordning men om man som jag läser i fel ordning går inte spänningen förlorad för det. Tvärt om är det skönt att få svaret på många av de frågor som andra bokens introduktion lämnade obesvarade (eftersom de redan avhandlats i första boken). Hur som helst… Läs mer

Bokrecension – Midsommargryning av Lars Wilderäng

midsommargryningMidsommargryning är Lars Wilderängs andra bok och handlingen bygger vidare på händelserna i den första boken, Midvintermörker. Den förra boken klassades som säkerhetspolitisk thriller och utan att ha läst den tror jag att Midsommargryning fortsätter i samma spår som sin företrädare. Boken kom ut 2013 men jag har inte kommit mig för att läsa den tidigare, något jag ångrar för den var så bra.

Från förlagets hemsida finns följande utdrag från boken: Läs mer

Bokrecension – Kollaps av David Jonstad

It’s the end of the world as we know it är titeln på en låt av bandet R.E.M. men det hade också kunnat vara titeln på David Jonstads bok Kollaps. Kollaps handlar om samhället bortom Peak Oil och vilka följder som troligen uppkommer av detta, men boken är så mycket mer än så.

Kollaps av David Jonstad

Läs mer

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...