Fuelly – Håll koll på vad bilen drar.

fuelly_smallTänkte försöka hålla lite koll på vad bilen drar på grund av dess syfte som jag skrivit om tidigare och då sprang jag på denna tjänst där man kan följa sin bränsleförbrukning och samtidigt bidra till att skapa en databas över vad bilar drar på riktigt för riktiga människor till skillnad från tillverkarnas optimerade fusksiffror. Läs mer

Nisse i Torpet [Bloggtips]

Så, i brist på en egen gård att riva runt i tycker jag det är lite kul att läsa bloggar om folk som gör både stora och små projekt. Gemensamma nämnare brukar vara att de bor på landet och pysslar med någon form av aktivitet som brukar klassas in under lantliv. Först ut är bloggen Nisse i Torpet.

Nisse i torpet

Nisse är kring 30 och har en liten gård på 8 hektar. Han har gården som hobby, om man nu ska skilja på ”riktiga” bönder, månskensbönder och hemmaodlare…

På bloggen är det mycket höns, en del odling och så lite annat roligt som traktorköpet och den kanske oväntade sysselsättningen ölbryggning.

Enligt mig läses bloggen med fördel från början till slut, för att följa Nisses resa från hyrtorp till egen gård via ölbryggning, odling, konservering, odling, hönor och ytterligare lite odling.

Till Nissebloggens första inlägg.

/R

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...